Samenvatting: IPsoft en Deloitte beginnen nieuw paradigma voor IT-organisaties dat draait om autonomics en cognitieve technologie

NEW YORK--IPsoft en Deloitte Consulting LLP hebben vandaag bekendgemaakt dat ze een alliantie smeden die de toonaangevende consultdiensten van Deloitte samenbrengt met de vooruitstrevende autonome en cognitieve systemen van IPsoft. De samenwerking optimaliseert de werkzaamheden van cliënten en maakt grootschalige groei mogelijk. Door vermarktingsstrategieën en consults te ontwikkelen rond de autonome en cognititieve programma's van IPsoft - IPcenter en Amelia - creëren IPsoft en Deloitte sectorgerichte systemen die bekende pijnpunten op IT-gebied versneld verhelpen.

"Deloitte focust op een probleemgerichte aanpak van zakelijke uitdagingen"

"Deloitte focust op een probleemgerichte aanpak van zakelijke uitdagingen", zei Ranjit Bawa, topman van de afdeling voor clouds en infrastructuur bij Deloitte Consulting LLP. "Door samen te werken met IPsoft, bouwen we systemen die reële problemen van cliënten oplossen en nieuwe kansen op kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen creëren. De industrie is een belangrijk buigpunt in autonomics. Samen zijn we in staat onze diepgaande kennis en innovatieve oplossingen van IPsoft een vooraanstaande rol te laten spelen."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Source URL: http://businesswire.com/news/home/20160718005965/nl

Share: