Samenvatting: IPsoft geeft kunstmatige intelligentie een menselijk gezicht met de nieuwste generatie van zijn zelfdenkende toepassing Amelia

NEW YORK--IPsoft heeft vandaag de 2.0 versie aangekondigd van Amelia, het kunstmatige-intelligentiesysteem dat kenniswerk automatiseert over een breed scala bedrijfsfuncties. De nieuwe updates brengen Amelia een stap dichter bij bijna-menselijke cognitieve vermogens en zullen voor het eerst worden getoond door IPsoft-CEO Chetan Dube tijdens het Gartner Symposium/ITxpo in Orlando.

Amelia kan nu nog meer begrijpen, meer rollen vervullen en kan meer gegevens verwerken. Tegelijkertijd is haar fysieke verschijning en uitdrukkingsvermogen getransformeerd naar een menselijkere avatar die in staat is tot verder gevorderde klantinteractie. Haar nieuwe uiterlijk is volledig gemodelleerd naar een echt persoon.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Source URL: http://businesswire.com/news/home/20151007005703/nl

Share:

Categories:

Multi-Media