Samenvatting: IPsoft introduceert menselijkste vorm van kunstmatige intelligentie op de markt

NEW YORK--()--IPsoft, het bedrijf in digitale arbeid, is het huidige speelveld voor kunstmatige intelligentie voorbijgestreefd met het compleetste en menselijkste platform voor kunstmatige intelligentie dat op dit moment verkrijgbaar is: Amelia. De doorontwikkelde versie van Amelia verbindt kunstmatige intelligentie met het hart van de onderneming en verhoogt de waarde van het hele bedrijf – van frontoffice tot backoffice. Dankzij een unieke combinatie van menselijke intelligentie en automatische analyse stelt Amelia bedrijven in staat op grotere schaal contact te onderhouden met klanten en volledige processen te transformeren, waardoor ze op digitaal vlak een koppositie innemen.

Meerdere doorbraken in Amelia’s cognitieve capaciteiten hebben gezorgd voor een drastisch verbeterd vermogen tot gesprekken met mensen in meer dan veertig talen; dit alles in geheel natuurlijke, contextbewuste dialogen. Tegelijkertijd stellen nieuwe analytische capaciteiten haar in staat de interactie met ieder individu te verrijken met beslissingen op basis van direct aangeleverde data. Tezamen maken deze sterke punten Amelia tot de enige vorm van kunstmatige intelligentie die uitblinkt in functies die de hele waardeketen van toekomstige digitale winnaars bestrijken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Share: